STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

U polju pronađena minobacačka granata, šetači naišli na sandučić sa streljivom

Foto: PUM - pronađeno streljivo

Minobacačku granatu i streljivo pronašli su građani proteklog vikenda, a policija apelira na građane da oružje ili eksplozivna sredstva ne ostavljaju na otvorenim površinama!

Kako je izvijestila PUM, u subotu u poljskom predjelu Jales, nedaleko Kotoribe, prilikom izvođenja zemljanih radova radnim strojem iskopana je minobacačka granata kalibra 82 mm, bez upaljača.

U nedjelju u Pušćinama, u produžetku Ulice Matije Gupca, građani su prilikom šetnje pronašli plastični sandučić s raznim puščanim streljivom i dva spremnika za automatsku pušku.

Pronađeno oružje, stretljivo i eksplozivna sredstva preuzeli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu. Sve je pohranjeno u skladištu Policijske uprave međimurske.

Foto: PUM - pronađeno streljivo
Foto: PUM – pronađeno streljivo

Nacionalna preventivna kampanja Manje oružja, manje tragedija i dalje traje, a građani bez sankcija mogu predati oružje, streljivo ili eksplozivna sredstva koja ilegalno posjeduju. Policija apelira da se eksplozivna i druga ubojita sredstva ne ostavljaju u prirodi ili na nekim drugim lokacijama jer se time izravno ugrožavaju životi ljudi.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.