Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U polju pronađena minobacačka granata, šetači naišli na sandučić sa streljivom

Foto: PUM - pronađeno streljivo

Foto: PUM - pronađeno streljivo

Minobacačku granatu i streljivo pronašli su građani proteklog vikenda, a policija apelira na građane da oružje ili eksplozivna sredstva ne ostavljaju na otvorenim površinama!

Kako je izvijestila PUM, u subotu u poljskom predjelu Jales, nedaleko Kotoribe, prilikom izvođenja zemljanih radova radnim strojem iskopana je minobacačka granata kalibra 82 mm, bez upaljača.

U nedjelju u Pušćinama, u produžetku Ulice Matije Gupca, građani su prilikom šetnje pronašli plastični sandučić s raznim puščanim streljivom i dva spremnika za automatsku pušku.

Pronađeno oružje, stretljivo i eksplozivna sredstva preuzeli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu. Sve je pohranjeno u skladištu Policijske uprave međimurske.

Foto: PUM - pronađeno streljivo
Foto: PUM – pronađeno streljivo

Nacionalna preventivna kampanja Manje oružja, manje tragedija i dalje traje, a građani bez sankcija mogu predati oružje, streljivo ili eksplozivna sredstva koja ilegalno posjeduju. Policija apelira da se eksplozivna i druga ubojita sredstva ne ostavljaju u prirodi ili na nekim drugim lokacijama jer se time izravno ugrožavaju životi ljudi.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.