Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U polju kod Goričana pronađena topnička granata

Na polju nedaleko od Goričana jučer je 59-godišnjak izorao topničku granatu iz Drugog svjetskog rata.

Kako je danas objavila Policijska uprava međimurska, radi se o granati kalibra 150 mm zaostaloj iz Drugog svjetskog rata, a pronađena je u poljskom predjelu zvanom Mezova.

Muškarac je odmah obavijestio policiju te su granatu na mjestu događaja preuzeli službenici protueksplozijske zaštite i pohranili ju u skladištu do uništenja.

S obzirom na to da se na području Međimurja, najčešće prilikom zemljanih radova, još uvijek može naići na razna minsko-eksplozivna sredstva, policija podsjeća građane da u tom slučaju ne poduzimaju nikakve samostalne radnje i ne uklanjaju eksplozivna sredstva već da o tome odmah obavijeste policiju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.