Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Piškorovcu svečano otvoreno sportsko igralište

U naselju Piškorovec u ožujku je završeno višenamjensko sportsko igralište, ali je zbog pandemije virusa COVID-19 svečano otvoreno tek ovog ponedjeljka.

Projekt je vrijedan oko 400 tisuća kuna, od čega je oko 200 tisuća kuna sufinancirala udruga Kali Sara, kazao je načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc.

– Igralište je završeno dan nakon što je Stožer civilne zaštite donio odluku o zabrani korištenja dječjih igrališta, no sada ga napokon možemo dati djeci na korištenje, kao jedan sadržaj kako bi upotpunili svoje slobodno vrijeme. Igralište će dobro doći i školi koja na njega može preseliti dio sportskih sadržaja – kazao je načelnik Škvorc.

Istaknuo je dobru suradnju s Mjesnim odborom, što su potvrdili predsjednik MO Ivan Kaljanoš i predstavnik nacionalne manjine u Općinskom vijeću Senad Bogdan.

U naselju je promijenjena javna rasvjeta, podsjetio je Škvorc, a u najavi novih projekata, kao jedan od važnijih istaknuo je suradnju u čišćenju naselja od nagomilanog smeća.

Svečanosti su nazočili i saborski zastupnik Veljko Kajtazi, a u svom je obraćanju istaknuo da je diljem Hrvatske otvoreno 17 ovakvih igrališta, te predsjednica udruge Kali Sara Suzana Krčmar.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.