Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Orehovici provedena akcija s ciljem suzbijanja konzumacije alkohola na javnim mjestima

Foto: Općina Orehovica

Foto: Općina Orehovica

Općina Orehovica u suradnji s policijskim službenicima krenula je u suzbijanje remećenja javnog reda i mira konzumacijom alkohola na javnim površinama.

Sukladno Odluci o zabrani konzumiranja alkohola na javnim mjestima za takav je prekršaj pripisana novčana kazna od 500 kuna. Općinsko komunalno redarstvo u suradnji s policijskim službenicima u srijedu je provelo akciju kod trgovine u Orehovici.

Iz Općine najavljuju kontrolu ostalih javnih površina u svim naseljima Općine Orehovica, a kako bi se onemogućilo remećenje javnog reda i mira.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.