Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U novoj shopping oazi otvoreno stotinjak novih radnih mjesta

Međimurje je danas dobilo novu shopping oazu, u Čakovcu je otvoren dvanaesti Stop Shop retail park, ujedno peti u Hrvatskoj.

Prostire se na više od 7,7 tisuća kvadrata, s omjerom i domaćih i stranih brendova, naglasio je na otvorenju Joško Piteša, operativni menadžer.

Otvorenje je podržao međimurski župan Matija Posavec koji je istaknuo da je s obzirom na razvoj, kao i buduće planove u ovom dijelu grada, ovakva investicija bila potrebna. Posebno je zadovoljstvo izrazio otvaranjem stotinjak radnih mjesta u sklopu centra.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.