STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

U Nedeliću ozlijeđen biciklist, imao je 2,11 promila alkohola u krvi

Foto: Studio M
Proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se četiri prometne nesreće, a lakše je ozlijeđen vozač bicikla (r.2001.).

On je sudjelovao u nesreći koja se dogodila u subotu u Nedelišću oko 19:15 sati, a imao je 2,11 promila alkohola u krvi.

Na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se 15 prometnih nesreća, od kojih tri s ozlijeđenim osobama. U kontroli prometa utvrđen je 161 prekršaj – 62 brzina, a 21 alkohol i odbijanje alkotestiranja. Najviša utvrđena koncentracija alkohola iznosila je 2.30 promila, a najviša utvrđena nepropisna brzina 126 km/h.

U petak oko 8.30 sati u Varaždinu u prometnoj nesreći koju je skrivio 82-godišnjak oduzimanjem prednosti ozlijeđena je vozačica iz drugog automobila i tri suputnice starosti 43, 36 i 23 godine. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj bolnici.

U petak oko 18.15 sati u Vinogradima Ludbreškima 23-godišnjak je vozio bicikl s 1.75 promila alkohola u krvi Izvorskom ulicom, neprilagođenom brzinom pri čemu je izgubio nadzor nad biciklom i pao na kolnik. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj bolnici.

U subotu oko 3.10 sati na državnoj cesti kod Ivanca 25-godišnjak je vozio s 0.98 promila alkohola u krvi te uslijed umora i alkohola zaspao pri vožnji zbog čega je došlo do slijetanja vozila i prevrtanja u cestovnom jarku. Vozaču je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj bolnici.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More