Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Međimurju trenutno 286 oboljelih, 30 na bolničkom liječenju

Županijska bolnica Čakovec

Županijska bolnica Čakovec

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je šest uzoraka, od čega nema pozitivnih na COVID-19. Brzim antigenskim testovima testirano je 438 osoba od kojih su dvije pozitivne osobe, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Oporavilo se 36 osoba pa je trenutno 286 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 30 pacijenata, među kojima je jedan na invazivnoj respiraciji. Proteklog dana dva su hospitalizirana, a otpuštenih nema.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeta su 47.462 uzorka.

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno bilježimo 12.538 zaraženih novim koronavirusom, od kojih se 11.998 oporavilo.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.