Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Međimurju sedam novozaraženih, aktivno 56 oboljelih

ilustacija_covid_koronavirus
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 56 uzoraka, od čega je sedam pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. Oporavilo se devet osoba pa je trenutno 56 oboljelih.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 14 pacijenata. Proteklog dana jedan je otpušten, a dva su na respiraciji.

Epidemiološka situacija se i ovoga tjedna popravlja te je udio pozitivnih osoba u broju testiranja pao na 6,8%. 7-dnevna incidencija testiranja PCR metodom je 38, dok je 14-dnevna incidencija 111 oboljelih na 100.000 stanovnika, navodi Županijski stožer civilne zaštite u priopćenju.

Tijekom vikenda nastavlja se cijepljenje građana.

Šest novih slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Varaždinskoj županiji, a oporavilo se 11 osoba.  Aktivna su 54 slučaja. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 36 pacijenata, među kojima dva na respiratoru.

Od početka epidemije evidentirana je 22.054 osoba pozitivna na COVID-19.

Danas se u sportskoj dvorani Gospodarske škole od 8 do 13 sati cijepiti može AstraZenecom bez prethodne narudžbe.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.