Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Međimurju s današnjim danom imamo aktivno 27 oboljelih

ilustacija_covid_19

U Međimurskoj županiji proteklog dana evidentirana su tri nova slučaja zaraze virusom COVID-19.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom su evidentirana dva pozitivna nalaza, a jedan je prijavljen iz druge županije. Trenutno je 27 oboljeljih.

 U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata oboljeljih od koronavirusa.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a testirano je 150 osoba. Oporavile su se tri osobe pa je trenutno 26 aktivno oboljelih. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su četiri pacijenata s težom kliničkom slikom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.