Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Međimurju s današnjim danom 467 zaraženih koronavirusom

Županijska bolnica Čakovec_Hitna

Foto: Studio M

U Međimurskoj županiji trenutno je 467 zaraženih koronavirusom, objavio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.

Nakon što je samo dan ranije zabilježeno 300 novozaraženih, u protekla 24 sata Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije među testiranim uzorcima nije utvrdio pozitivne nalaze na COVID-19. Brzim antigenskim testovima utvrđeno 15 slučajeva, a dva su prijavljena iz drugih županija.

Proteklog dana oporavilo se 70 osoba.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 15 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent, otpuštene su 3 osobe, nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

U Varaždinskoj županiji zabilježeno je 56 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 92 testirane osobe. Na bolničkom liječenju su 22 zaražene osobe. Oporavilo se 38 osoba i trenutno je 184 oboljelih.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.