Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Međimurju proteklog dana novih 49 slučajeva zaraze

ilustacija_covid_koronavirus

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 127 uzorka, od čega su evidentirana 42 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus, što je 33% pozitivnih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su tri pozitivna nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod četiri osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 57 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 178. Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 122.197 uzoraka.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, a tris u pacijenta otpuštena.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 186 osoba. Jedna osoba je preminula od Covida-19. Oporavilo se 38 osoba i broj aktivnih slučajeva je 797. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba, a nijedna osoba nije na respiratoru.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.