Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Međimurju proteklog dana dvoje umrlih i 50 novozaraženih

Županijska bolnica Čakovec_Hitna

Foto: Studio M

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 165 uzoraka, od čega je evidentirano 44 pozitivnih nalaza. Iz drugih županija prijavljeno je 6 pozitivnih slučaja na SARS-CoV-2 virus kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

Oporavilo se 89 osoba pa je trenutno 475 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 79 pacijenata. Pet ih je hospitalizirano proteklog dana, a sedam otpušteno, dok su dva na invazivnoj respiraciji.

Umrle su dvije  osobe, žena stara 76 godina i muškarac star 79 godina.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 91.669 uzoraka.

Cijepljenje će biti nastavljeno u ponedjeljak od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo te od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Testiranja će se provoditi u nedjelju, 26. prosinca 2021. od 7:30 do 8:15 sati. Na Božić nema testiranja ni cijepljenja.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 97 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 403 osobe. Preminulo je deset osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 171 osoba, od kojih je njih 15 na respiratoru. Oporavile su se 163 osobe i broj aktivnih slučajeva je 948.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.