Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Međimurju proteklog dana 92 nova slučaja zaraze

ilustacija_covid_koronavirus

U Međimurskoj županiji proteklog dana evidentirana su ukupno 92 nova slučaja zaraze virusom COVID-19.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije od 129 testirana uzorka, 72 su pozitivna, što je 55,8%. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 13 pozitivnih, a još sedam je prijavljeno iz drugih županija.

Oporavilo se 150 osoba pa su sada 434 oboljele osobe. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 41 pacijent. Proteklog dana osam ih je hospitalizirano, a sedam otpušteno, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji. Nema preminulih osoba.

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 117.306 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 46 novih slučaja zaraze koronavirusom od 132 testirane osobe. Preminula je jedna osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 93 pacijenta, među kojima osam na respiratoru. Oporavile su se 53 osobe i sada su 1.143 oboljele osobe.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.