Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Međimurju proteklog dana 87 pozitivnih od 189 testiranih

U Međimurju proteklog dana imamo 102 pozitivna slučaja na COVID-19, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 189 uzoraka, od čega je evidentirano 87 pozitivnih na SARS-CoV-2 virus, što je 46,01 posto. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je još 10 pozitivnih. Iz drugih županija prijavljeno je pet slučajeva.

Oporavilo se 55 osoba pa su sada 274 oboljele osobe. Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 121.536 uzoraka. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 15 pacijenata. Proteklog dana četiri su hospitalizirana, a isto toliko ih je otpušteno.

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 88 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 244 testirane osobe. Oporavilo se 37 osoba i sada su 882 oboljele osobe.  U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 pacijent, među kojima jedan na respiratoru.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.