Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Međimurju novih 60 slučajeva zaraze koronavirusom

Ilustracija_covid-19

U Međimurskoj županiji proteklog dana evidentirano je 60 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije obrađeno je 78 uzoraka od kojih je 55 pozitivnih na SARS-CoV-2 virus, što je 70,5% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su 4 slučaja, a jedan je prijavljen iz druge županije.

Oporavilo se 69 osoba pa je trenutno 336 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na ljiečenju su 32 pacijenta. Proteklog dana šest ih je hospitalizirano, a dva su otpuštena. Nema preminulih osoba.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.