Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Međimurju do danas cijepljeno 45 posto odraslog stanovništva

Cijepljenje u Čakovcu. 20.2.2021.
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađena su 203 uzorka, među kojima 18 pozitivnih na COVID-19.

Oporavilo se 19 osoba pa je trenutno 116 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 29 pacijenata. Proteklog dana nije bilo hospitaliziranih, jedan je otpušten, a na invazivnoj respiraciji nema pacijenata.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 60.086 uzoraka.

U subotu je na punktovima cijepljeno 1.948 osoba. U ovom tjednu su ukupno cijepljene 5.192 osobe, od čega 1.185 osoba prvom dozom i 4.007 osoba drugom dozom. Do danas je sa barem jednom dozom cijepljeno 39.646 osoba, odnosno 45,15% stanovništva starijeg od 18 godina.

Slijedeći tjedan masovna cijepljenja za sve koji su primili poziv, bit će na tri standardna punkta u srijedu i četvrtak poslijepodne te u subotu prijepodne.

Svi koji se žele cijepiti, a nisu prijavljeni ili još uvijek nisu dobili poziv za cijepljenje, mogu se cijepiti radnim danom od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec cjepivom Pfizera ili Astra Zenece.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.