STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

U Međimurju broj aktivno oboljelih pao ispod sto

Županijska bolnica Čakovec
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 153 uzorka, među kojima je 10 pozitivnih na COVID-19. Brzim antigenskim testovima evidentirana su dva pozitivna nalaza.

Oporavile su se 24 osobe pa je trenutno 89 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 29 pacijenata. Proteklog dana jedan je hospitaliziran, a dva su otpuštena. Nema pacijenata na invazivnoj respiraciji.

Do danas je Zavodu za javno zdravstvo uzeto 60.249 uzoraka.

Prema mjestu prebivališta od 31. svibnja do 6. lipnja, 21 je oboljela osoba na području grada Čakovca, 17 općine Sveti Juraj na Bregu, 11 općine Šenkovec, osam općine Nedelišće, šest općine Goričan, četiri općine Mala Subotica, tri općine Donji Kraljevec, po dva na području gradova Mursko Središće i Prelog te općina Belica, Pribislavec, Selnica i Gornji Mihaljevec, po jedan na području općina Podturen, Strahoninec, Sveta Marija, Kotoriba, Sveti Martin na Muri, Štrigova i Vratišinec. Pozitivnih slučajeva nije bilo u općinama Dekanovec, Domašinec, Donja Dubrava, Donji Vidovec i Orhehovica.

Novih 14 slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Varaždinskoj županiji proteklog dana,a testirane su 323 osobe. Ozdravila je 21, a preminulih nije bilo. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 65 pacijenata, među kojima su tri na respiratoru.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More