Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Maloj Subotici ozlijeđene dvije vozačice nakon što je jedna u raskrižje ušla na crveno

ilustracija_semafor / Foto: Pixabay

Foto: ilustracija

U sudaru dva automobila na semaforiziranom raskrižju u Maloj Subotici lakše su ozlijeđene dvije vozačice, javlja Policijska uprava međimurska.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 6 sati kada je 43-godišnjakinja VW Passatom ušla u semaforizirano raskrižje dok je bilo upaljeno crveno svijetlo, zadržavajući smjer kretanja Glavnom ulicom, zbog čega je u bočni dio njezina automobila naletjela 65-godišnjakinja koja je vozila ulicom braće Radića te je njoj bilo upaljeno zeleno svijetlo.

65-godišnjakinja prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Nakon sudara automobil 43-godišnjakinje udario je u metalni stup semafora, a vozačici je pomoć pružena na mjestu događaja te je lakše ozlijeđena. Zbog nezaustavljanja vozila na znak crvenog svjetla i izazivanja prometne nesreće vozačica će biti sankcionirana s 5.000 kuna i mjesec dana zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Na prometnicama Varaždinske županije dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, priopćila je Policijska uprava varaždinska.

U ponedjeljak oko 14 sati u Varaždinu 62-godišnji vozač teretnog vozila skrivo je lančani sudar. Vozio je iz smjera Turčina u smjeru ulice Vilka Novaka, a zbog neprilagođene brzine naizlaskom na zaustavljenu kolonu udario u automobil 50-godišnjaka koji je od siline udara odbačen u vozilo ispred.  50-godišnjak je naknadno zatražio liječničku pomoć u varaždinskoj bolnici.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.