Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U kružnom toku u Prelogu zabio se u stup javne rasvjete

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Ilustracija

Proteklog vikenda na našim cestama Policijska upava međimurska evidentirala je devet prometnih nesreća, a tri vozača bila su pod utjecajem alkohola. Dvije su osobe lakše ozlijeđene.

U subotu oko 15 sati u Preseki 43-godišnjak vozač pod utjecajem alkohola u količini od 1,74 promila i zbog neprilagođene brzine u zavoju je sišao van kolnika, udario u prometni znak i sletjelo u cestovni jarak gdje se automobil prevrnuo na krov. Vozač i putnica (56) prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec. Putnica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača pokrenut je prekršajni postupak.

Jedna prometna nesreća proteklog dana dogodila se u Prelogu u kružnom toku između Sajmišne, Kneza Domagoja i Trga bana Jelačića. Vozač je pri izasku iz kružnog toka sišao van kolnika i udario u stup javne rasvjete. Vozač je bio pod utjecajm alkohola, a u nesreći nije ozlijeđen. – doznajmo iz policije.

Čakovečka policija je sa subote na nedjelju provela operativnu akciju „Alkohol“. Utvrdili su 21 prekršaj, a pet vozača bila su pod utjecajem alkohola. Tri vozača su napuhala su od 0,5 do 1 promila. Najveća količina od 1,05 promila utvrđena je u Zasadbregu kod 30-godišnjeg vozača.

Na cestama Varaždinske županije dogodilo se 16 prometnih nesreća, a dva su vozača ozlijeđena. U kontroli prometa utvrđeno je 230 prekršaja, od čega je 18 vozača bilo u alkoholiziranom stanju. Najviša koncentracija iznosila je 2.11 promila.

U petak oko 5.15 sati u Žarovnici zbog neprilagođene brzine 23-godišnja vozačica u zavoju je automobilom sletjela u cestovni jarak i udarila u drvo. Medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj Općoj bolnici.

U nedjelju oko 11.10 sati u Turčinu 47-godišnjak se automobilom s parkirališta uključivao u promet na cesti pa udario u automobil 20-godišnjeg vozača. U sudaru je ozlijeđena 23-godišnja putnica medicinska pomoć pružena u varaždinskoj bolnici.

U subotu u 22 sata u Gornjem Knegincu policija je zaustavila traktor kojim je vozio 28-godišnjak. Bio je pod utjecajem alkohola od 1.16 promila, a utvrđeno je da upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozila i da se radi o recidivistu. Priveden je u policiju, a sudac prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu nakon saslušanja pustio ga je na slobodu.

U nedjelju u 00.50 sati u ulici Ruđera Boškovića u Selniku policija je na biciklu zaustavila 23-godišnjaka koji je napuhao 1,95 promila. Priveden je u policiju do otrježnjenja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.