Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Kotoribi ukraden alat vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna

Foto: Ilustracija_crna lista

Foto: Ilustracija Pixabay

Policijska uprava međimurska provodi kriminalističko istraživanje nad maloljetnicima kod kojih su pronađeni proizvodi ukradeni iz trgovina u Domašincu.

Krađu su počinile nepoznate muške osobe jučer oko 15:35 sati u trgovini u Glavnoj ulici, a potom u trgovini u Ulici Zrinskih. Službenici Interventne jedinice policije brzom reakcijom na području Domašinca zatekli su tri maloljetnika kod kojih su pronađeni ukradeni predmeti. Iste su vratili odgovornim osobama u trgovinama.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Između srijede i četvrtka u Kotoribi u Sajmišnoj ulici nepoznati je počinitelj provalio u teretni automobil i proizvodnu halu privatnog poduzeća iz kojih je ukrao razni profesionalni alat. Provalio je u prostorije susjednog poduzeća, ali nije ništa ukrao. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnosi se kaznena prijava.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.