Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U jezeru HE Čakovec pronađen mrtav muškarac

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Jučer, 26. ožujka oko 15:30 sati u akumulacijskom jezeru HE Čakovec kod Kuršanca, građanin je uočio mrtvo tijelo, objavila je danas Policijska uprava međimurska.

Tijelo su iz vod izvukli pripadnici JVP Čakovec, a očevidom i mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da se radi o nepoznatom muškarcu, srednje životne dobi.
  
O pronalasku mrtvog tijela obaviještena je nadležna županijska državna odvjetnica koja je naložila obavljanje obdukcije kako bi se utvrdio točan uzrok smrti te identitet osobe.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.