Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U istom danu dva požara u kućama u Prelogu i Gornjem Kraljevcu

Vatra / Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

Na području Međimurja u petak su evidentirana dva požara.

Oko 9 sati i 25 minuta u Gornjem Kraljevcu, u kući je djelomično izgorjelo krovište, a zbog dotrajalosti dimnjaka odnosno zapaljenja čađi  i prijenosa topline na drvenu strukturu krovišta. Vlasnik se nije mogao izjasniti o visini materijalne štete.

Između 14:30 i 16:30 sati u Prelogu u kotlovnici kuće izbio je požar zbog prijenosa topline s peći na kruta goriva na okolne predmete. Materijalna šteta procijenjena je na više desetaka tisuća kuna.

Požare su ugasili pripadnici lokalnih vatrogasnih društava i javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.