Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Hrvatskoj 50 novooboljelih, dvije osobe preminule

Ilustracija_covid-19

U Hrvatskoj je 50 novooboljelih osoba virusom COVID-19, ukupno 1791. Preminule su dvije osobe, u Dubrovniku ženska osoba 74 godine, a u Zagrebu muška osoba 78 godina, obje su imale teške kronične bolesti. Ukupan broj preminulih je 35, na respiratoru je 31 osoba, a 373 su hospitalizirane, 38 više u odnosu na jučer. Oporavljeno je ukupno 529 osoba.

Ukupno je 20.157 testirano, a u posljednja 24 sata 901. Postotak pozitivnih je 8,89 posto, što je nešto manje nego proteklih dana, kazao je ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za medije Kriznog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske govoreći o situaciji u zemlji u posljednja 24 sata.

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović odgovarajući na pitanje novinara o mogućem popuštanju mjera u županijama gdje je povoljna epidemiološka situacija potvrdili su da se o tome promišlja, ali da odluka o tome još nije donesena.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.