Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Hrvatskoj 37 novooboljelih, tri osobe preminule, 58 izliječenih

Ilustracija_virus

U Hrvatskoj je 37 novozaraženih osoba virusom COVID-19, tri su preminule, a izliječeno je još 58 osoba.

Ukupno je oboljela 1741 osoba, na respiratoru je 31 pacijent, a oporavljene su 473 osobe. Testirano je 897 pacijenata, što je ukupno do sad 19.256. U samoizolaciji je 15.059 osoba, izjavila je Maja Grba Bujević, načelnica Kriznog stožera Ministarstva zdravstva na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite govoreći o novim podacima u posljednja 24 sata.

koronavirus.hr (15.4.2020. 14h)
koronavirus.hr (15.4.2020. 14h)

Govoreći o preminulima Grba Bujević kazala je da je jedna osoba preminula u KBC-u Split. Radi se 98-godišnjakinji s puno komorbiditeta. Druga osoba je muškarac od 73 godine u infektološkoj klinici, također s komorbiditetima. Treća osoba je muškarac od 74 godine, štićenik doma u Dubrovniku.

Pohvalila je sve građane koji slušaju preporuke Nacionalnog stožera.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.