Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Hodošanu odana počast poginulim braniteljima Darku Tišljariću i Zvonku Zrni

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Hodošan, 17.11.2022.

Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća podno spomenika hrvatskim vitezovima poginulima u Domovinskom ratu, Darku Tišljariću i Zvonku Zrni, u općini Donji Kraljevec počelo je obilježavanje 31. obljetnice Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Izaslanstva Općine i PP Prelog, branitelji i prijatelji poginulih heroja položili su vijenac kod spomen-obilježja u središtu mjesta, a dvojici međimurskih branitelja počast odali i na mjestu njihovog posljednjeg prebivališta.

Načelnik Miljenko Horvat

Svojih suboraca i prijatelja prisjetio se branitelj, pripadnik 2. gardijske brigade Gromovi Božidar Novak:

Obilježavanje se nastavlja u Donjem Kraljevcu u 18 sati okupljanjem mještana i paljenjem svijeća niz Kolodvorsku ulicu, počevši od crkve Svete Marije Magdalene.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.