Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U frontalnom sudaru u Prelogu ozlijeđena jedna osoba

Jutro nije bilo mirno na našim cestama. Dvije prometne nesreće dogodile su se u Prelogu pri čemu je jedna osoba ozlijeđena, a jedna prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se i u Čakovcu.

Jutros oko 6 sati u Prelogu u Čakovečkoj ulici jedan je vozač automobilom prešao na traku za promet iz suprotnog smjera gdje se frontalno sudario s automobilom koji je nailazio iz suprotnog smjera, a u prometnoj nesreći sudjelovao je i treći automobil.

Ozlijeđena je jedna osoba, ali ozljede nisu teže naravi, komentirao nam je danas gostujući u emisiji Radio Osinjak načelnik PP Prelog Zdravko Kolarić. Za vrijeme očevida prometnica bila i zatvorena, o čemu policija nije izvijestila, a intervenirali su i vatrogasci.

Prometna nesreća jutros u Prelogu | Video: Slušatelj

Druga prometna nesreća dogodila se oko 8 sati na raskrižju Trga svetog Florijana i Ulice kralja Zvonimira zbog oduzimanja prednosti sudarila su se dva automobila, ozlijeđenih nije bilo. Sve okolnosti prometnih nesreća tek će biti utvrđene, rekao je Kolarić.

Dva automobila sudarila su se jutros Čakovcu zbog oduzimanja prednosti, jedna je osoba prevezena na liječnički pregled, kažu iz OKC-a PUM.

Na našim cestama jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su se sudarila po dva automobila, a nastala je, na sreću, samo materijalna šteta. U Ivanovcu zbog oduzimanja prednosti prolaska i u Murskom Središću zbog ne držanja potrebitog razmaka.

Foto prometne nesreće u Prelogu: Slušatelj

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.