STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

U dvije prometne nesreće šestero ozlijeđenih

Foto: Studio M
Na prometnicama Međimurske županije proteklog dana nisu evidentirane prometne nesreće. Na prometnicama Varaždinske županije dogodile su se dvije, obje zbog oduzimanja prednosti, a ozlijeđeno je šest osoba, priopćila je policija.

U srijedu oko 6.45 sati u Kaniži na raskrižju županijske i državne državnom 28-godišnjak je autobusom u raskrižju županijske i državne ceste oduzeo prednost teretnom vozilu. U sudaru su ozlijeđeni 30-godišnji vozač teretnog vozila te trojica njegovih suputnika starosti 27, 60 i 66 godina. Medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će ozljede okvalificirati naknadno.

U srijedu oko 19.20 sati na raskrižju Optujske i ulice Davorina Trstenjaka u Varaždinu u sudaru dva automobila ozlijeđene su dvije osobe. Prometnu nesreću skrivio je 46-godišnjak koji je automobilom u semaforiziranom raskrižju prilikom sretanja oduzeo prednost vozilu 27-godišnje vozačice koja je ozlijeđena kao i 50-godišnja suputnica.  Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.