Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Donjoj Dubravi automobil naletio na biciklista

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

U Podravskoj ulici u Donjoj Dubravi jutros je u naletu automobila ozlijeđen biciklist, kažu jutros iz OKC-a Policijske uprave međimurske.

Vozilom hitne pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, a težina ozljeda nije poznata. Detalji prometne nesreće bit će poznati nakon očevida.

Jučer oko 13:40 sati na državnoj cesti D20 između Svetog Križa i Preloga jučer je u sudaru u kojem su sudjelovala tri automobila ozlijeđene dvije osobe. Nesreću je skrivila vozačica koja je prilikom pretjecanja udarila u automobil kojim je pretjecala, a potom se i sudarila s vozilom iz suprotnog smjera.

Dvije su osobe prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec, a težina ozljeda za sad nije okvalificirana, kažu jutros iz policije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.