Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U čakovečku ljekarnu provalio je 31-godišnjak

Foto: Ljekarna / ilustracija

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo teške krađe, objavila je danas Policijska uprava međimurska.
 
Osumnjičeni je minule nedjelje u ranim jutarnjim satima u Čakovcu, provalio u ljekarnu u Ulici Ivana Gorana Kovačića te iz blagajni ukrao novac. Materijalna šteta procijenjena je na oko 200 eura.
 
Protiv 31-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.