Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Čakovcu u sudaru ozlijeđeni motorist (18) i maloljetna putnica

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Ilustracija Studio M

U srijedu, 15. studenoga oko 15 sati u Čakovcu u sudaru automobila i motocikla ozlijeđeni su 18-godišnji motorist i maloljetna putnica, priopćila je nakon očevida Policijska uprava međimurska.

Nesreća se dogodila kada se 44-godišnja vozačica s područja općine Nedelišće automobilom s prilazne ceste uključivala u promet Vukovarske ulice, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom označenom s prednošću prolaska.

Kako navodi policija, zbog toga je u njen automobil udario motocikl kojim je Vukovarskom ulicom vozio 18-godišnjak s područja općine Strahoninec, a koji je prethodno obilazio zaustavljena vozila ispred sebe po traci za promet iz suprotnog smjera na mjestu gdje je to zabranjeno.

Nakon udara motocikl se prevrnuo te su na kolnik pali vozač i maloljetna putnica. Oboje su imali kacige, a liječnika pomoć im je pružena u čakovečkoj bolnici. Ovisno o kvalifikacijama ozljeda slijedi daljnji postupak, zaključuje policija u izvješću.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.