STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

U Čakovcu pronađen dječji bicikl

Foto: ilustracija
Na međimurskim prometnicama proteklog dana nisu evidentirane prometne nesreće, kako doznajemo iz Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave međimurske.

U dnevnom izvješću policija javlja da je krajem prošlog tjedna pronađen dječji bicikl, bijelo-plave boje, u Čakovcu u Ulici Tome Masaryka. Vlasnik koji ga traži pozvan je da se javi u Policijsku upravu međimursku.

Na prometnicama Varaždinske županije proteklog dana dogodile su dvije prometne nesreće, a ozlijeđene su dvije osobe.

U utorak 12.25 sati na raskrižju ulice Koprivničke i Zavojne 64-godišnjak teretnim vozilom prilikom sretanja udario je u 75-godišnju pješakinju koja je prelazila preko obilježenog pješačkog prijelaza na znak zelenog svjetla gurajući bicikl. Ženi je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Oko 13 sati u Salinovcu 72-godišnjak je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom te sletio u cestovni jarak gdje se vozilo višestrukog prevrtanja  vozila. Vozaču je medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj bolnici, a težina ozljeda za sad nije poznata.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More