Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Čakovcu kod trgovačkog centra ukraden (nezaključan) bicikl

Foto: PUM

Foto: PUM

Jučer između 9:30 i 14:30 sati u Čakovcu, iz stalka za bicikle smještenog ispred supermarketa u sklopu trgovačkog centra u Svetojelenskoj ulici nepoznati počinitelj ukrao je nezaključani bicikl 19-godišnjakinje vrijedan nekoliko stotina eura.

Protiv počinitelja krađe bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je danas Policijska uprava međimurska.

Bicikli kao prijevozna sredstva česta su meta kradljivaca koji ih vrebaju na ulici, iz garaža ili spremišta, sa stubišta, ispred trgovina i na drugim lokacijama, a pri korak ka zaštiti od krađe je stavljanje zaštitnog lanca i zaključavanje bicikla kad ga ostavljamo bez nadzora, podjeća policija.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.