STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Deset ekipa iz četiri zemlje na 3. međunarodnom turniru U-15 Vlatko Marković

Foto: Arhiva / Studio M

ŠN Dinamo-Zelenko ovog vikenda organizira 3. međunarodni nogometni turnir U-15 Vlatko Marković.

Nakon prva dva uspješna izdanja, niz je lani prekinula pandemija, no mladi nogometaši ovog vikenda ponovno će se okupiti. Snage će na terenima u Domašincu i Novakovcu odmjeriti 10 ekipa iz Hrvatske, Mađarske, Srbije i Slovenije.

Grupa A utakmice će igrati u Domašincu. Sudjelovat će: FK Crvena zvezda Beograd, NK Nafta 1903 Lendava, NK Lokomotiva Zagreb, NŠ Međimurje-Čakovec i NŠ Sloga Čakovec.

Grupa B utakmice će igrati u Novakovcu. Sudjelovat će: HNK Hajduk Split, ZTE Zalaegerszeg, NK Varaždin, ŠN Rudar Mursko Središće i ŠN Dinamo-Zelenko.

Iako su, kao i na prethodna dva turnira, trebali sudjelovati i pionira zagrebačkog Dinama, iz zagrebačkog kluba morali otkazati dolazak zbog obaveza svojih igrača na kampu HNS-a.

Prve utakmice u subotu počet će u 10:00 sati. Svečano otvorenje 3. međunarodnog turnira U-15 Vlatko Marković bit će u 15:30 sati u Domašincu. ŠN Dinamo Zelenko poziv je uputila i izborniku Zlatku Daliću, bivšem Vatrenom Robertu Prosinečkom i višem savjetniku predsjednika HNS-a Zorislavu Srebriću.

Završnica turnira igrat će se u nedjelju u Domašincu. Utakmica za treće mjesto igrat će se u 16:30 sati, a finale u 18 sati.

>> FOTO | ‘VOLIM ŽVOT, VOLIM NOGOMET’ Memorijalnim turnirom čuvaju uspomenu na Petra

Satnica 3. međunarodnog turnira pionira U-15 Vlatko Marković:

3. međunarodni turnir U-15 Vlatko Marković 2021_ŠN Dinamo Zelenko
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More