Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Traži se vozač koji je naletio na pješaka nakon čega su se sporazumno razišli

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Četiri prometne nesreće dogodile su proteklog dana na međimurskim cestama, doznajemo iz OKC PUM.

U Donjem Kraljevcu vozač je automobilom udario u prometni znak i pobjegao.

Tri prometne nesreće dogodile su se u Čakovcu pri čemu policija traži vozača koji je u Ulici dr. Ante Starčevića na pješačkom prijlazu naletio na pješaka.

Nesreća se dogodila oko 17 sati, vozač i pješak dogovorno su se razišli, no pješak je naknadno zatražio liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policija poziva vozača automobila, kao i eventualne svjedoke prometne nesreće, da se jave u Postaju prometne policije Čakovec ili na broj na broj 192.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.