Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Tragedija u Otoku: Mladi nogometaš srušio se na terenu i preminuo

Dejan Oršuš (NK Otok)

Foto: Dejan Oršuš

Mladi nogometaš NK Otok Dejan Oršuš (24) preminuo je noćas nakon što mu je jučer pozlilo za vrijeme prvenstvene utakmice druge županijeske lige između Otoka i Gardinovca.

Dejanu Oršušu pozlilo je u 85. minuti nakon čega se srušio na travnjak. Prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je, nažalost, oko dva sata iza pomoći preminuo. Uzrok je srčani udar.

Od mladog nogometaša opraštaju se njegovi suigrači i prijatelji iz NK Otok.

– Posljednji pozdrav našem uvijek vedrom i nasmijanom Dejanu, hvala ti za sve lijepe zajedničke trenutke koje si proveo sa nama. Hvala za svaki ispričani vic i podizanje atmosfere prije utakmice. Hvala ti što si bio dio naše ekipe. Iskreno saučešće obitelji i prijateljima. DEJAN ORŠUŠ ZAUVIJEK U NAŠIM SRCIMA!!! – napisali su u objavi NK Otok.

[Posljednji pozdrav] našem uvijek vedrom i nasmijanom Dejanu, hvala ti za sve lijepe zajedničke trenutke koje si proveo…

Posted by Nk “Otok” Otok on Monday, 12 April 2021

Poruku sućuti uputio je i Međimurski nogometni savez na čelu s predsjednikom Matom Kljajićem.

– Međimurski nogometni savez izražava iskrenu sućut obitelji Oršuš i nogometnom klubu Otok koji su izgubili svojeg člana obitelji i nogometaša Dejana Oršuša – stoji u priopćenju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.