Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Tradicionalnom smotrom dravskih plovila, Fljojsari otvorili novu sezonu

Smotrom dravskih plovila Nautičkog kluba Fljojsar u Donjoj Dubravi nautičari su i službeno otvorili nautičku sezonu na dravskim vodama.

Trinaesto izdanje smotre održano je na Međunarodni praznik rada, uz pomoć Općine Donja Dubrava, a sa sumještanima je praznik rada proveo i načelnik Marijan Varga. Članovi Nautičkog kluba Fljojsar, „od mosta do mosta“, panoramskom vožnjom oduševili su mještane i posjetitelje manifestacije, a lijepo prvosvibanjsko vrijeme izmamilo je na lijevu obalu odvodnog kanala HE Dubrava njih više od stotinjak koje su organizatori počastili prvosvibanjskim grahom.

Uz dobru gastronomsku ponudu druženje je potrajalo do kasnih popodnevnih sati.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.