Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Toše Proeski danas bi slavio 41. rođendan

Toše Proeski / Foto: Promo

Toše Proeski / Foto: Promo

Sjećanje na čovjeka, koji je svojim djelima, ljudskim i glazbenim, ostavio neizbrisivi trag, ne blijedi. Nikada prežaljeni Toše Proeski, danas bi slavio bi svoj 41. rođendan, podsjeća danas naš Radio kalendar.

Mladića koji je osvajao prekrasnim osmijehom, krasila je skromnost, a uvijek je kao najvažnije isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude. Prerano nas je napustio sa svega dvadeset i šest godina, ali iza sebe je ostavio iznimno bogatu riznicu.

Iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo 2007. godine, Toše Proeski kroz svoje pjesme kao da je i dalje s nama.

YouTube player

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.