Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Teška prometna nesreća u Čakovcu: U sudaru s autom poginuo motociklist

ilustracija_policija (Foto: Studio M)
U prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Čakovcu preminuo je 50-godišnji motociklist s podlučja općine Pribislavec.

Kako doznajemo iz policije, nesreća se dogodila oko 5:55 sati u Ulici Vladimira Nazora kod kućnog broja 8A kada je vozačica osobnog automobila (r. 1974.) s područja općine Nedelišće prilikom skretanja prema starom MTC-u oduzela prednost motociklu kojim je vozio muškarac rođen 1971. godine s područja općine Pribislavec

Uslijed pada na kolnik i zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja.

Zbog očevida zatvoren je dio Ulice Vladimira Nazora kod kružnog toka Vukovarska-Kalnička ulica do raskrižja ulica Matice hrvatske – Dr. Ivana Novaka.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.