Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Teo Grčić: Šav

Teo Grčić / Foto: Vatroslav Divić

Foto: Vatroslav Divić

Nakon nekoliko glazbenih uradaka, Tragovi’, ‘Ti’ i ‘Čuvam te’ koje ima iza sebe, Teo Grčić donosi novu baladu neobičnog naziva ‘Šav’.

Pjesmom nas podsjeća na važnost istinskog prihvaćanja sebe i drugih, što smatra dobrim temeljom za sve drugo. Poznato je kako se mladi glazbenik u ranijim uradcima predstavio publici kao kantautor, pa tako i u ovom slučaju stavlja svoj potpis na glazbu i tekst, a Hrvoje Domazet preuzima zasluge za dio glazbe, te u cijelosti aranžman.

‘Šav’ predstavljamo u Novostima fonoteke.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.