Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Tadej Špeh: Ti ljubiš me bolje

Tadej Špeh - Ti me ljubiš bolje

Tadej Špeh / Foto: screenshot

Talentirani Slovenac s istarskom adresom, Tadej Špeh, predstavio je novi ljetni hit Ti ljubiš me bolje.

Glazbu i aranžman potpisuje talentirani multiinstrumentalist i autor Antonio Perina, dok je za tekst zaslužan nagrađivani tekstopisac Aleksandar Čubrilo. Novom pjesmom Tadej nastavlja otkrivati svoj senzibilitet i zavidne vokalne sposobnosti koje su ga već dva puta doveli na pozornicu Zagrebačkog festivala.

“Desila se neka nova kemija između mene i Aleksanda Čubrile te velikog umjetnika i aranžera Antonia Perina. Mogu reći da su nam se vizije novih pjesama poklopile za čas! Moja je ideja bila da napravimo neku cool pjesmu koja ima u sebi onu pravu rock vibru, a u ovoj sam se  pronašao vrlo brzo jer je bila zalijepljena uz moju životnu priču kad sam se prije nekoliko godina odlučio krenut na svoj put bez osobe koja je bila uz mene. Na kraju sam shvatio koje su bitne stvari u životu i vratio se njoj. Siguran sam da će pjesma zagrliti i neke druge duše koje su se izgubile u svom životu i da će naći onu pravu ljubav!”priča Tadej o novoj pjesmi koju predstavljamo u Novostima fonoteke.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.