Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Svetomarčan Domagoj Kanižaj branit će mrežu Varteksa

NK Mladost Komet Prelog – NK Omladinac Novo Selo Rok Park mladosti, Prelog 1/8 finala Kupa MNS za seniore (2020./21.) Foto: Željka Švenda / Studio M

Dvadesetjednogodišnji vratar Domagoj Kanižaj iz Svete Marije u novoj sezoni branit će mrežu hrvatskog trećeligaša Varteksa iz Varaždina.

Svetomarčan je u redove Bumbara prešao iz Mladosti Komet iz Preloga gdje je stasao od mlađih kategorija. S generacijom 2018./2019. osvojio i naslov prvaka kvalitetne lige U-17 Međimurskog nogometnog saveza.

Posljednje tri sezone bio je prvi vratar preloških seniora u 4. nogometnoj ligi skupina Čakovec/Varaždin. Momčad je minule sezone stigla do finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza. U borbi za naslov prvaka Međimurje je bilo bolje, a Preložani su osvojili drugo mjesto.

Njegove obrane nisu ostale nezapažene pa mu nova sezona donosi stepenicu više. Kanižaj će tako stajati među vratnicama Varteksa u 3. HNL Sjever.

Finale Kupa MNS: NK Mladost Komet – NK Međimurje Čakovec 0:7 (2020-2021), Park Mladosti

Finale Kupa MNS: NK Mladost Komet – NK Međimurje Čakovec 0:7 (2020-2021)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.