Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Suzana Horvat: Probudi se

‘Budim se’ naslov je novog singla Suzane Horvat koji je hrvatska kantautorica objavila lani u listopadu, a pjesma je danas bila u konkurenciji za izbor hita dana.

Radi se o autorskom singlu koji govori o duhovnom buđenju za koji je glazbenica napisala glazbu i stihove, a aranžirala u suradnji s dugogodišnjim suradnikom Elvisom Penovom.

Skladateljica, pjevačica i pijanistica još je 2005. godine objavila album prvijenac “Na kraju dana”, a i danas ostala vjerna svom opuštenom kantautorskim jazz-pop stilu koji krasti i posljednju singl koji je u svakom slučaju dobrodošlo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.