Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Sukob navijača u Savskoj Vesi, policija privela devetoricu

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Međimurska policija privela je devetoricu navijača koji su sudjelovali u sukobu koji je izbio u subotu na nogometnom igralištu u Savskoj Vesi nakon utakmice premijerligaša Bratstvo i Nedelišće.

“U subotu oko 19:20 sati na nogometnom igralištu u Savskoj Vesi, neposredno nakon završetka nogometne utakmice između NK Bratstvo i NK Nedelišće (Međimurska Premier liga), došlo je do sukoba pripadnika navijačkih skupina “Skitnice” i “Žibeki”. Nakon uspostave narušenog javnog reda i mira policijski službenici priveli su u službene prostorije devet navijača, dok se dio sukobljenih navijača udaljio s mjesta događaja.”, navode u priopćenju.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je više prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. 

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.