Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Studenti, prijavite se! Objavljen javni poziv za dobitnike Rektorove nagrade

Poziv studentima dobitnicima rektorove nagrade / Foto: Međimurska županija

Foto: Međimurska županija

Međimurska županija odbjavila je javni poziv za studente dobitnike Rektorove nagrade za akademske godine 2020./2021. i 2021./2022. na koji se do 17. studenog mogu prijaviti kako bi ostvarili pravo na novčanu nagradu od 1.000,00 kuna.

Pravu na isplatu nagrade studenti ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije: presliku ispisane i vlastoručno potpisane prijave čiji je obrazac objavljen uz poziv, presliku odluke rektora o dodjeli Rektorove nagrade te presliku osobne iskaznice.

Dokumentacija za prijavu isplate šalje se na e-mail: nagrade.studenti@medjimurska-zupanija.hr.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.