Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Studenti medicine obradom poznatog hita poručili: Treba sada ostati na mjestu

Zagrebački studenti medicine, okupljeni u zbor Lege artis odlučili su vratiti osmijeh na lice svih liječnika koji se bore protiv pandemije virusa COVID-19.

Budućim kolegama, studenti su snimili i posvetili obrađeni poznati hit Tonyja Cetinskog ‘Coronasong Treba sada ostati na mjestu’.

– Ovu pjesmu, otpjevanu na daljinu zbog trenutne epidemiološke situacije, poklanjamo svim doktorima, medicinskim sestrama te svom Medicinskom fakultetu u Zagrebu i dekanu prof.dr.sc. Marijanu Klarici. – poruka je uz pjesmu.

 

YouTube player

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.