Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

VIDEO Stela Posavec: U drugom poluvremenu smo se probudile i odigrale našu igu

Stela Posavec (SP 2023.) / Foto: Jozo Cabraja / kolektiff

Stela Posavec / Foto: Jozo Cabraja / kolektiff

Fantastičnim drugim poluvremenom u kojem su Grkinjama, pred njihovim navijačima, dozvolile svega tri pogotka, hrvatske rukometašice slavile su s 24:13 u petom kolu kvalifikacija za EP čime su potvrdile svoj nastup na europskoj smotri.

Bila je to uvjerljiva pobjeda iako na poluvremenu nije izgledalo najbolje, nismo najbolje startale, ali u drugom poluvremenu to je bila neka druga ekipa i odigrale smo odlčnu obranu, postizale lake golove i na kraju uvjerljivo pobijedile.“, komentirala je naša Međimurka Stela Posavec koja je u pobjedu ugradila tri pogotka.

U drugom poluvremenu smo se probudile i odigrale našu igru, dodala je Strahoninčanka, igračica poljskog prvoligaša Lublina.

Sve polazilo od obrane, kada igramo agresivnu i čvrstu obranu, automatski je lakše igrati napad, zabijati golove i naš način za pobjedu.“, zaključila je Posavec dodavši da će vrsta Ivice Obrvana nastojati i u budućnosti igrati kao u drugom poluvremenu.

Video: HRS

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.