Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

SRK Klen, crkveni zbor Sveta Cecilija i KUD Ivan Mustač Kantor dobitnici godišnjih priznanja

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Sveta Marija održana u četvrtak bila je središnje događanje dvotjednog programa obilježavanje Dana Općine Sveta Marija.

Otvorio ju je predsjednik Općinskog vijeća Dražen Šulj, dok se na projekte odrađene, ali i one koji slijede u nadolazećem periodu osvrnula načelnica Đurđica Slamek. Posebno je naglasila brige oko mladih obitelji za koje provode niz projekata. Sljedeće godine u Svetoj Mariji nadaju se početku realizacije projekta izgradnje školske sportske dvorane, a što je, uz čestitku povodom Dana općine, potvrdio i župan Matija Posavec.

U ime donjomeđimurskih općina čestitku je uputio načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat.

Na sjednici su dodijeljena općinska priznanja Općine

Godišnja Priznanja Općine Sveta Marija dodijeljena su: ekipi seniora SRK Klen Sveta Marija za osvojen naslov prvaka Hrvatske, a samim time plasmanom i nastupom na nedavnom SP-u klubova, crkvenom zboru sveta Cecilija povodom 100 godina osnutka i neprekinutog djelovanja te KUD-u Ivan Mustač-Kantor.

Zahvalnica Općine Sveta Marija dodijeljena je Vatrogasnom podmlatku i mladeži DVD-a Donji Mihaljevec.

Novčanom nagradom nagrađeni su učenici koji su sve razrede osnovne škole završili s odličnim uspjehom: Tin Hertelendi, Anđelina Kečkeš, Iris Peter, Izabela Stanko te Gabriel Kvakan, ujedno i učenik generacije. Novčanu nagradu ostvarila je i Judita Herc za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture, a za 2. mjesto na županijsko Natjecanju u šahu nagradu su primili Izabela Stanko, Dora Papak, Hana Bartolić, Katarina Kostel i Ana Horvat. Tino Panić nagrađen je za osvojeno 2. mjesto na karate natjecanju Međužupanijskih liga, a Tena Panić za osvojeno 2. mjesto na Međunarodnom natjecanju Mladi Padovec u disciplini – klavir.

Pravo na novčanu nagradu ostvarila je i Nikolina Ban, učenica srednje medicinske škole koja je u školskoj godini 2018/2019. ostvarila prosjek ocjena 5,0, dok su Ana-Marija Horvat, Josip Mihalac, Luka Mustač i Patricia Zadravec redovni studenti čiji je ukupni prosjek ocjena na studiju u akademskoj godini 2017/2018. bio veći od 4,5. Pravo na novčanu nagradu ostvarila je studentica Lara Poljak, dobitnica rektorove nagrade u navedenoj akademskoj godini.

Posebnom nagradom nagrađen je Vlado Mustač za izuzetan doprinos uređenju ribičkog parka u Svetoj Mariji.

* * * *

Detalje sa svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Sveta Marija donosimo u našem informativnom programu!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.