Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

SRD Glavatica pobjednik 3. Kupa Grada Preloga u sportskom ribolovu

SRD Glavatica iz Preloga pobjednik je 3. Kupa Grada Preloga koj je održan u subotu u sklopu manifestacije Dani dravske ribe. Domaćini i organizatori natjecanja na svom su terenu protiv gradskih rivala slavili uvjerljivo, s 10510 grama ulova.

Drugo mjesto osvojio je Smuđ iz Draškovca s ulovom od 6539 grama, treći je bio Ostriž iz Cirkovljana sa 6067 grama, a četvrta Sloga iz Oporovca s 3278 grama.

Pojedinačni pobjednici po sektorima:

Željko Potarić 8610 grama (Glavatica Prelog)

Željko Slaviček 3886 grama (Smuđ Draškovec)

David Zvonarek 2453 grama (Ostriž Cirkovljan)

Vladimir Martinec 3246 grama (Ostriž Cirkovljan)

Zdravko Kos 2343 grama (Sloga Oporovec)

Pehare, medalje i nagrade ekipama su predali gradonačelnik Ljubomir Kolarek, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki i direktorica Turističke zajednice Grada Preloga Petra Bobić.

O samom natjecanju detalje su nam rekli sudac Saša Kalšan, ujedno član Glavatice, i predsjednik društva Željko Bubanić. Više donosimo u Zoni sporta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.