Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Sportskim aktivnostima za kvalitetniji život osoba s invaliditetom

Uključenje osoba invaliditetom u sportske aktivnosti cilj je novog projekta naziva No boundaries Međimurske županije u suradnji s prekograničnim partnerima iz Slovenije i Mađarske.

Do ideje je došlo nakon što je prošle godine kroz niz provedenih aktivnosti u sklopu projekta Međimurje Europska regija sporta uočeno da mnogi programi nisu prilagođeni najranjivijim skupinama društva, rekla je na početnoj konferenciji pročelnica Maja Odrčić Mikulić.

U projekt će biti uključeno 120 osoba za koje će 30 kineziologa izraditi prilagođene sportske programe, od edukativnih radionica do sportskih aktivnosti, kako bi što bolje i kvalitetnije provodili svoje vrijeme, rekao je župan Matija Posavec.

Projekt je u potpunosti financiran europskim sredstvima, vrijedan je 200 tisuća eura, od čega Međimurska županija koristi 110 tisuća, a ostalo dijele partneri.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.