Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Sportovi na vodi privukli rekordan broj posjetitelja na Marinu Prelog

Sportovi na vodi / Marina Prelog / srpanj,2023

Toplo vrijeme, prekrasno plavo nebo i osvježavajuća Drava izmamili su brojne posjetitelje proteklog vikenda na Sportsko-rekreacijsku zonu Marina Prelog. Dodatna motivacija dolaska velikog broja posjetitelja bili su i Dani otvorenih vrata sportova na vodi, koji su se protekle nedjelje.

Korisnici plovila, uz budno oko educiranih skipera, mogli su tako na jezeru besplatno uživati na raznim plovilima – kajaku, kanuu, rafting čamcu i SUP-u, a nekolicina se odvažila i zapisala za Ligu sportova na vodi. Oni s najboljim vremenima u veslanju kajakom dvosjedom ili SUP-om ušli su u konkurenciju za vrijedne poklon pakete Turističke zajednice Grada Preloga.

Iznenađujuće je to što je u nedjelju plovila koristilo rekordnih 87 korisnika, dok je prosjek posjećenosti prijašnjih Dana otvorenih vrata sportova na vodi 35 korisnika. Dokaz je to sve veće popularnosti rekreacije na jezeru, ali i unapređenja turističkog proizvoda sportova na vodi kojim se nastoji podići privlačnost Preloga za posjetitelje i turiste.

Sljedeći Dani otvorenih vrata sportova bit će već 23. srpnja od 14 do 18 sati, u kolovozu 6. i 20. kolovoza i 2. rujna. Posjetiteljima se savjetuje da ponesu ručnik, dobro raspoloženje, a za zaštitne prsluke i sigurnost na jezeru pobrinut će se educirani skiperi udruge „Croatian outdoors“.

(Izvor, foto: TZ Grada Preloga)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.